všechno vidím červeně a rohlík chybí

Kdo jsme

Naše stránka je : https://cervenyrohlik.com

Vaše osobní údaje shromažďuje a zpracovává firma Cindy Star GmbHa její jednatelka Šárka Patermannová jako správceosobních údajů.

Sídlo firmy:
Lämmlisbrunnenstrasse 44, 9000 St. Gallen, Švýcarsko
zapsané u kantonálního soudu kantonu St.Gallen
UID : CH- 146.045.982
telefon 076 537 55 19
email: sarka@cervenyrohlik.com

Pokud jste návštěvníkem našeho webu, odběratelem novinek, spoluatorem, komentujícím, zájemcem o naše služby, poskytujete nám své osobní údaje. Já vaše data zpracovávám a ručím za jejich bezpečí.

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

  • vaše jméno a příjmení
  • emailová adresa
  • telefonní číslo
  • bydliště
  • IP adresa
  • veškeré podklady, které mi k vyřízení vaší objednávky pro poskytování služeb poskytnete

Účelem zpracování Osobních údajů je pouze to, abychom vám mohli poskytnout své služby a abychom vás mohli informovat o novinkách v mých službách. K žádnému jinému účelu Osobní údaje nezpracováváme a nikomu třetímu je nepředáváme, kromě poskytovatelům různých cloudových a marketingových nástrojů a subdodavatelům.

Předávání kontaktům třetím stranám

Poskytovatelům nástrojů pro měření webu pomocí měřícího kódu

google analytics, kde je nastavno zkrácení IP adresy a nelze tedy měřit přesnou lokalizaci

facebook pixel

Subdodavatelům mách služeb, Booking Manager MMK pro pronájem lodí, Mailchimp zprostredkovatel pro odběr novinek.

V případě affillate partnerů, jsem pouze v pozici zprostředkovatele služby třetí strany. V případě využívání služeb jejich služeb, přebírají oni odpovědnost za vaše osobní údaje.

Seznam  affilite partnerů najdete na:

Správce osobních údajů, teda já Šárka Patermannová, nemám zájem o předávání osobních údajů do třetí země tedy zemí mimo EU.

Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu)
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

Ochrana a bezpečnost osobních údajů

Firma Cindy Star GmbH na všech svých provozovaných webech zavedla příslušná technicko-organizační opatření za účelem zabezpečení Osobních údajů a dalších informací, které s námi sdílíte.

Mezi tyto opatření patří zejména:
SSL certifikátyFirewall ochrana
procesy stále kontroluji.

Používáme cookies

Pro marketing a retargeting, pro vylepšování služeb a marketing např. Google.
Používáním webu Švýcarskadrbna souhlasíte s ukládáním souborů “cookies” na váš počítač.

Pokud si přejete zablokovat „cookies“ z webu, můžete nastavit váš internetový prohlížeč tak, aby vás před přijetím „cookies“ varoval a odmítnout „cookies“ v případě, že váš prohlížeč upozorní na jejich přítomnost. Ukládání „cookies“ můžete v prohlížeči také zcela vyloučit nebo již nainstalované „cookies“ můžete vymazat.

Vaše práva

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.


Pokud si zažádate o uplné vymazaní vašich osobních údajů, prosím, kontaktujte mne, vymazání proběhne do 30 dní od žádosti. Použijte prosím email sarka@cervenyrohlik.com nebo použijte kontaktní formulář ZDE

 

Komentovat pomocí facebooku